LAGERHAUS NYA KONCEPT RESULTERADE I 30 % ÖKAD FÖRSÄLJNING!

Lagerhaus är en inredningskedja som erbjuder sina kunder praktiska och prisvärda prylar med unik design som enkelt förnyar hemmet. Den första butiken öppnades i Göteborg år 1996 och idag finns det 33 butiker och en växande e-handel i Sverige samt 19 butiker i Japan. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ingår sedan år 2004 i Axstores-koncernen.
Sommare 2014 hade Lagerhaus nypremiär i Nordstan, Göteborg, med sitt nya butikskoncept. Resultatet blev en succé med 30 % ökad försäljning jämfört med tidigare år under samma period.

Caleidoscope Systems AB blev utvald som belysningsleverantör till det nya butikskonceptet.
Med hjälp av vårt breda egenutvecklade produktprogram i LED teknik, både med spotlights samt linjära LED armaturer, skapar vi här ett energieffektivt och underhållsfritt belysningskoncept.

Genom att produkterna belyses med två olika färgtemperaturer och att vi pendlar ner allmänljus över försäljningsöar, får vi fram en krispighet och dynamik som hjälper till att lyfta Lagerhaus färgstarka butikskoncept.

Försäljningsöarna belyses med Caleidoscope, prioBEAM 38 W LED C-Shape. Väggarna får sitt ljus från Caleidoscope lumeoBEAM 56 W LED Wallwasher och för effektbelysningen används spotlight rawLED 4000 K, 31 W monterad på CKA 3-fas.

Valda produkter från Caleidososcope: