Vi söker drivna säljare!

Är du en framåt lagspelare som vill representera Caleidoscope med våra belysningslösningar inom retail?

Caleidoscope är i en spännande utvecklingsfas som helhetsleverantör av belysning, undertak och elsystem. Genom vår affärsidé som ”One Supplier”, tar vi fullt ansvar i projekten, från design och projektering till leverans och montage. Allt för att kunden skall känna sig trygg och för att vi skall kunna garantera marknadens bästa kvalité i alla led.

Vi har gedigen bakgrund med en lång erfarenhet inom retailbranschen och arbetar idag med flera av de största butikskedjorna såväl i Sverige som internationellt.

Vi söker nu drivna säljare till vårt exklusiva och breda sortiment av produkter. Som säljare är du självklart vårt ansikte utåt. Vi söker därför dig som med trygghet och god självkännedom kan skapa goda kundrelationer, och möta människor på ett affärsmässigt sätt. Framförallt drivs du av att prestera och leverera goda resultat!


Försäljning: Syd/Väst Sverige
Vi söker förstärkning med placering i södra eller västra Sverige. För mera information är du välkommen att ta kontakt med Marcus Isaksson, marcus@caleidoscope.se Tel 0702 80 40 88

Försäljning: Mälardalen/Stockholm
Vi söker förstärkning med placering i Mälardalen. För mera information är du välkommen att ta kontakt med Marcus Isaksson, marcus@caleidoscope.se Tel 0702 80 40 88