Ledig tjänst: Konceptuell projektledare

Bakgrund

Caleidoscope grundades 1988 och är en helhetsleverantör av undertak, belysning och elsystem. Vi har genom åren utvecklat bolaget till att idag utveckla och tillverka större delen av våra produkter själva.

Tack vare vårt breda sortiment av egna produkter har vi idag en unik position i marknaden!

Våra kunder finns framförallt inom retail och vi arbetar med välkända varumärken både i Sverige och i utlandet.

Vi brinner för att utveckla och skapa unika butikskoncept genom nära relation med våra kunder. Kunden skall uppleva en stor tillit och trygghet när Caleidoscope leder varje projekt från ritningsstadiet till ett färdigt koncept.

Vår vision

Vår vision är att skapa marknadsledande och attraktiva butiker på ett energieffektivt och miljömässigt bra sätt. Vi drivs av att ständigt utveckla och använda den senaste LED tekniken för att sänka energiförbrukningen och använda oss av nya återvunna material. Med egen produktion av våra huvudprodukter, belysning, undertak och elsystem skall vi sträva efter att bli ett förstahandsval i framtida projekt.

Om dig

Som konceptuell projektledare har du en nyckelfunktion inom bolaget med ett stort ansvarsområde. Du är en del i vårt projektteam och jobbar nära vår säljkår för att tillsammans skapa affärer. Du arbetar både med projekt i Sverige och utomlands.

Du vågar ta tag i nya utmaningar och gillar att vara delaktig i flera processer samtidigt. Som konceptuell projektledare tar du fram allt från ritningsunderlag, inklusive el och belysningsplaner, samt driver projektet från kundförfrågan till montering och avslut.

I arbetet krävs en del resor i Sverige men även utomlands vid behov. Du skriver och talar Svenska och Engelska obehindrat.

Vi ser att du är tekniskt lagd och har erfarenhet av ritningsarbete i AutoCAD och/eller ArchiCAD. Erfarenhet inom bygg, el, belysning och/eller retail meriteras. Visst intresse för form och design är också en fördel.

 

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Celina Södergren, HR ansvarig, Caleidoscope Systems AB. Email celina@caleidoscope.se Tel 042 311 18 12.

Skicka din ansökan till info@caleidoscope.se